GRASlogo

Nieuw in Stad
Woningbouw in de gemeente Groningen 2006 - 2010

Nieuw in Stad toont de grote diversiteit aan nieuwe woningen die de afgelopen jaren in de gemeente Groningen is gerealiseerd. Het is een nagenoeg compleet overzicht geworden; van grootschalige woningbouwprojecten tot vrije kavels en alles wat daar tussen zit.

Deze diversiteit maakt Nieuw in Stad tot een bijzonder boek waarin de nadruk niet alleen ligt op de architectuur, maar zeker ook op woningtypen, woonsferen en natuurlijk de bewoners zelf. Nieuw in Stad is het vierde deel in een serie publicaties die periodiek op initiatief van de gemeente Groningen verschijnt. Deze editie geeft een overzicht van de woningbouw in de jaren 2006 t/m 2010.
pagina's232
jaar2010
ISBN90-71903-33-5
onderzoek en tekstafdeling Wonen en monumenten, dienst RO/EZ, gemeente Groningen: Jaqueline Loeffen, Cor van der Veen, Ronald Klaassen, Jaap Haks en Erwin Tollenaar
redactiePeter Michiel Schaap, Leonie Wendker
vormgevingDe Jongens Ronner
drukHet Grafisch Huis
fotografieHarold Koopmans, Cor van der Veen, Jitske Hagens, Richard Zomerdijk, Luuk Kramer, Petra Koonstra, Dennis Markić, Jannes Linders, Rob de Jong, Christian Richters, Jim Ernst, Harry Cock, Rene Post, Mark Sekuur, Jan Paul Mioulet, Michel Claus, Johan Blokland, Rob ‘t Hart, Pieter Bas Zwaga, Gerben Meinders, Peter de Kan, Marieke Kijk in de Vegte, Petra Pauw, Bram Esser (interviews) e.v.a.

prijs: €24.95 (incl. BTW)

BTW (9.00%): €2.06

Bestellen